Nieuws

img

Kantoor Marius verhuist tijdelijk

Beste klant,

Ons kantoor krijgt de komende maanden een make-over. Daarom zullen we tijdelijk verhuizen naar Dorpsstraat 5 in Laarne (aan de kerk) op 17 augustus 2021. Omwille van deze verhuis zullen we gesloten zijn van 13 t.e.m. 16 augustus.

Geen nood, we blijven u in tussentijd dagelijks van dienst zijn. Ons team van verschillende specialisten staan voor u klaar om u advies en service op maat te bezorgen, zowel voor uw bankzaken als uw verzekeringen, beleggingen en kredieten.

Read more
img

Vacature: commercieel medewerker kredieten

Het AXA Bank agentschap Kantoor MARIUS is al jaren een vertrouwd gezicht in LAARNE voor al uw bank- en verzekeringszaken. Dankzij haar grondige kennis en gerichte expertise van de bankwereld, is dit agentschap uitgegroeid mede dankzij een goede reputatie en een trouw cliënteel. Om de ontwikkeling van ons bankkantoor voort te zetten, zijn we op zoek naar een voltijdse kredietadviseur (m/v/x).

Read more
img

Kantoor Marius enkel bereikbaar op afspraak.

Beste klant,

Om de verspreiding van het coronavirus in ons land tegen te gaan, nemen wij voor ons
kantoor ook een aantal veiligheidsmaatregelen.

Wat betekent dat voor u?

Wij blijven in deze periode ten dienste van onze klanten staan. We houden daarbij maximaal rekening met de voorzorgsmaatregelen inzake sociaal contact
en hygiënische voorschriften. En dat voor onze gezondheid en de gezondheid van al onze
klanten.
Daarom zullen wij in de komende periode enkel op afspraak werken. Dat geldt voor alle verrichtingen.

Read more